Sykkeen lahjakortti aktivoi liikkumaan!

15.11.2017

Nyt on mahdollista ostaa Sykkeen lahjakortteja esim. isänpäivälahjaksi, joululahjaksi, syntymäpäivälahjaksi, äitienpäivälahjaksi, liikuntalahjaksi jne…

Miten lahjakortti ostetaan:

1. Lähetä sähköpostia Sykkeelle someronsyke@outlook.com ja kerro, mille summalle haluat lahjakortin ostaa sekä kenelle lahjakortti tulee.

2. Syke lähettää sinulle laskun sähköpostiisi.

3. Kun lasku on maksettu, Syke lähettää sinulle lahjakortin sähköpostiisi. Jos haluat nopeuttaa asiaa, voit itse lähettää Sykkeelle kopion maksukuitista, jossa näkyy selvästi myös arkistointitunnus, heti maksettuasi. Muutoin lahjakortit lähetetään viikoittain, kun seuramme Sykkeen tilitapahtumia, ja maksu näkyy Sykkeen tilillä.

4. Tulosta lahjakortti ja anna se haluamallesi henkilölle. HUOM! Lahjakortin saajaa ei voi vaihtaa, ellei ilmoita asiasta Sykkeelle (Todennamme lahjakortin aitouden saajan ja maksajan nimien perusteella.).

5. Lahjakortin saaja voi maksaa lahjakortillaan liikuntapalvelumme maksun tai osan siitä riippuen lahjakortin arvosta.

6. Lahjakortin saaja ilmoittautuu haluamaansa liikuntaryhmään HOIKA- jäsenrekisterimme kautta. Ensin hänen on rekisteröidyttävä, jos ei ole aiemmin ollut jäsen. Ohjeet löytyvät nettisivuiltamme. 

7. Ilmoittautumisen jälkeen lahjansaaja saa jäsenrekisteristämme laskun.

8. Lahjansaaja voi jättää laskun maksamatta tai maksaa siitä vain osan ja maksaa loput lahjakortilla ilmoittamalla sähköpostitse asiasta Sykkeelle someronsyke@outlook.com. Lahjakortista on tällöin ilmoitettava sekä ostajan nimi että lahjakortin saajan nimi.