Miten jäseneksi?

Jumppiin ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi jäsentieto Hoika ohjelmaan (linkki etusivulla). Ilmoittautuminen aloitetaan jäsenrekisteriohjelman käyttäjäksi rekisteröitymisellä. Rekisteröityä voi koko vuoden ajan.
HUOM. jos olet jo aikaisempina vuosina rekisteröitynyt, älä rekisteröi itseäsi toista kertaa!

Kurssimuotoisten jumppien ilmoittautuminen aukeaa viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

Käyttäjätunnuksesi on aina oma sähköpostiosoitteesi, jos olet unohtanut salasanasi, voit pyytää sen jäsenrekisteriohjelmassa uudestaan. Mikäli sähköpostiosoitteesi muuttuu, älä rekisteröidy uudelleen vaan kirjaudu sisään vanhalla sähköpostiosoitteellasi ja käy muuttamassa omissa tiedoissasi sähköpostiosoite. Tallennuksen jälkeen uusi sähköpostiosoite on käyttäjätunnuksesi.

Someron Syke ei ota vastaan puhelinilmoittautumisia. Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä tai ilmoittautumisessa lähetä viesti nettisivujemme kautta 'ota yhteyttä tai anna palautetta'-kohdasta.

Lisäksi jäsenrekisteriohjelmassa on Ohje-sivusto (yläpalkissa kohdassa: "? Ohje"), mistä löytyvät hyvät käyttöohjeet.


1. Käyttäjäksi rekisteröityminen

Rekisteröityminen tehdään täyttämällä Internetissä lomake, johon täytetään omat henkilötiedot (mm. nimi, osoite, ikä, puhelinnumero ja sähköposti). Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Ohjelma lähettää saman tiedon antamaasi sähköpostiin.

HUOM! Rekisteröitymisen jälkeen sinun tulee vielä ilmoittautua ryhmään/ryhmiin, ks. ohje alla.

Ryhmään ilmoittautumisen jälkeen saat laskun sähköpostiisi. Lasku tulee maksaa ennen jumppaan osallistumista. Maksettuasi laskun, tuo kuitti jumpaan ja saat jäsentarran. Jäsentarrat tulevat jatkossa VAIN AIKUISILLE. Lasten jumpissa maksukuitti näytetään ohjaajalle ensimmäisellä jumppatunnilla.


2. Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen

Käy ennen ilmoittautumista tutustumassa jumppatarjontaan seuran 'Jumppatunnit' -sivulla. Niihin kaikkiin aikuisten jumppiin, jotka sisältyvät kausimaksuun, pääsee yhdellä ilmoittautumisella. Erikseen tunneille ei siis varata paikkaa vaan maksulla voit osallistua kaikkiin aikuisten tunteihin. Valitse ryhmäksi joko AIKUINEN, OPISKELIJA tai ELÄKELÄINEN.

Sen sijaan lasten ryhmiin ilmoittaudutaan jokaiseen erikseen samoin kuin erillismaksullisiin aikuisten ryhmiin. Kun olet päättänyt, mihin jumppiin haluat ilmoittautua, siirry sähköiseen jäsenrekisteriohjelmaan. Ilmoittautuessasi kirjaudut sähköiseen ilmoittautumispalveluun laittamalla käyttäjätunnukseksi oman sähköpostiosoitteesi ja salasanaksi sähköpostiisi saamasi salasanan. Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten jumppiin ilmoittaudutaan. Ohjeita on noudatettava tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu. Ilmoittautumisen lopuksi saat sähköpostiisi laskun.3. Alakäyttäjäksi rekisteröityminen- perheen lapsi

HUOM! Vanhempi pystyy ilmoittamaan useita alakäyttäjiä (esim. omat tai naapurin lapset) eri ryhmiin omalla sisäänkirjautumisellaan. Jäsentiedossa voit rekisteröidä omalle käyttäjätunnukselle alikäyttäjiä. Tyypillisimmin tällä toiminnolla rekisteröidään perheen lapset alikäyttäjiksi vanhemman käyttäjätunnuksella, jotta heidän tietojaan ja ilmoittautumisiaan voidaan ylläpitää yhdellä käyttäjätunnuksella. Jos olet rekisteröinyt lapset erikseen, Sykkeen ylläpitäjä voi siirtää heidät alikäyttäjiksesi. Lähetä Sykkeelle postia nettisivujen kautta "Ota yhteyttä tai anna palautetta" -kohdasta etusivulta.

 

Alikäyttäjän rekisteröinti alkaa napsauttamalla Omat tiedot -sivulta linkkiä Uuden alikäyttäjän rekisteröinti. Rekisteröintilomakkeeseen kerätään kaikki Sykkeen tarvitsemat tiedot (HUOM! laita sähköpostiosoitteeksi vanhemman/huoltajan sähköpostiosoite). Kun olet rekisteröinyt alikäyttäjän, henkilötiedot -välilehdelle ilmestyy tarkistettava henkiö -pudotusvalikko, josta voit tarkastella kaikkien käyttäjätunnuksellasi rekisteröityjen henkiköiden tietoja. Alikäyttäjäsi listataan myös henkilötiedot -välilehden oikealla reunalla kohdassa Alikäyttäjä.

4. Alikäyttäjän ilmoittaminen

Yksi alikäyttäjien eduista on, että et joudu kirjautumaan sisään eri käyttäjätunnuksilla ilmoittaaksesi perheen lapsia ryhmiin. Kun olet rekisteröinyt alikäyttäjän, voit ilmoittaa hänet ryhmiin ilmoittautumispalvelussa omalla käyttäjätunnuksellasi. Ryhmiin ilmoittautumisen ensimmäiselle sivulle ilmestyy valikko, josta voit valita alikäyttäjäsi ilmoittautumiseen. Näkymä päivittyy näyttämään ryhmät, joille alikäyttäjä voi ilmoittautua. Voit ilmoittaa yhden alikäyttäjän kerralla.


MAKSUKUITTIA VASTAAN AIKUINEN SAA JÄSENTARRAN JÄSENKORTTIINSA JUMPASTA ENNEN JUMPPAAN OSALLISTUMISTA. LASTEN MAKSUT TARKISTETAAN SUORAAN JÄSENREKISTERIOHJELMASTA.

ePassilla maksaminen:

Voit maksat osan tai jäsenmaksun kokonaan ePassilla. Rekisteröidy ja ilmoittaudu haluamaasi ryhmään Sykkeen nettisivujen kautta Hoika- jäsenrekisteriohjelmassa. Jos maksat vain osan ePassilla, tulosta lasku tai tarkista, että se on sinulla tallessa sähköpostissa. Ilmoittautumisen lopuksi jäsenrekisteriohjelman lähettää sen sinulle sähköpostiin.

Maksaessasi ePassilla, valitse oikea koodi Sykkeen ePpassi- koodeista. Ohjeet ja puhelinnumero, johon sinun pitää soittaa, löytyvät Sykkeen nettisivuilta. Tällöin Sykkeelle tulee myös viesti, että olet ostanut Sykkeen tuotteen.

Maksa loppuosa laskun viitteellä pankkiin tai voit maksaa sen jumpassa käteisellä. Sykkeen kausitarran saat jumpassa näyttämällä kännykkääsi tulleen viestin ePpassi- ostoksestasi. Ota mukaan myös kuitti loppuosan maksusta, jos maksoit sen pankkiin.

SMARTUM
Otamme vastaan SMARTUM -seteleitä, -mobiilimaksuja ja -verkkomaksuja. Ilmoittaudu ryhmään Hoika -jäsenohjelmassamme.

Jos käytätä SMARTUM -seteleitä tuo ne jumppaan ja näytä samalla, että olet maksanut laskun loppusumman, ellet ole maksanut koko laskua liikuntaseteleillä.

Jos maksat mobiili- tai verkkomaksulla, seuraa tässä linkissä olevaa ohjetta.

EAZYBREAK
Ilmoittaudu ryhmään Hoika -jäsenohjelmassamme. Eazybreak -maksaminen tapahtuu sovelluksella, nettitilisi kautta tai tekstiviestillä. Lataa ilmainen Eazybreak sovellus matkapuhelimeesi (Android, iOS, Windows) ja salli sovelluksen käyttää sijaintipalvelua. Välttämättä kaikki käyttöjärjestelmäversiot ja puhelinmallit eivät ole tuettuja. Tallenna tekstiviestimaksuja varten Eazybreak-tilausnumero 18171 yhteystietoihisi.

Kirjaudu sovellukseen tunnuksillasi. Valitse kauppiastoimipaikka joko suosikit-, lähimmät- tai sopimukset-listalta. Tarkista maksun tiedot ja vahvista maksusi Maksa painikkeella ja saat mobiilisetelin matkapuhelimesi näytölle. Esitä mobiiliseteli maksuna. Android- ja iOS-puhelimissa voit hakea kauppiastoimipaikkoja nimellä.

Jäsenmaksua tai kertamaksua ei voi maksaa pankki- tai luottokorteilla. 

 

Jäsenmaksu ja mahdolliset lisämaksut täytyy olla maksettuna ennen osallistumista tunneille. Voimassa oleva jäsenkortti on pidettävä aina mukana AIKUISTEN jumpissa. Maksettuasi aikuisten jumppamaksun ota kuitti mukaan jumppaan, annamme sinulle tarran jäsenkorttiin. Lasten maksusuoritukset tarkistamme suoraan jäsenrekisteriohjelmastamme.

Klikkaamalla kuvaa pääset rekisteröitymään ja ilmoittautumaan jumppiin.

Jäsenmaksut

Sykkeen jäsenmaksu on 10 € /vuosi. Kaikki maksavat tämän vain kerran vuodessa, ensimmäiseen ko. vuoden jumpparyhmään ilmoittautumisen yhteydessä.


Aikuisten ja eläkeläisten kevätkauden maksu sisältää myös kesäjumpat.

Aikuiset / syyskausi 80 €

Kertamaksu tunnille 8€

Miesten treeni kurssimaksu 45€


Eläkeläiset ja opiskelijat/ syyskausi 45 €

Kertamaksu tunnille 8€


Lasten ja nuorten jumpat 25 €/ryhmä.

HUOM! Olemme ottaneet käyttöön ryhmäkohtaisen jumppamaksun. Lasten ja nuorten jumppiin ei voi osallistua kertamaksulla.


Kursseilla erikseen ilmoitettavat hinnat.


Jäsenyyden voi aloittaa kesken kauden, jolloin tarra lunastetaan ennen tunnin alkua.

Kertamaksu tunnille maksetaan ennen tunnin alkua jumppapaikalla ohjaajalle.

Tapaturmavakuutus ei sisälly jäsenmaksuihin!