Jäsenkirje syksy 2023

1.9.2023

Tervehdys!

Syksyn ensimmäinen jumppaviikko on käynnissä ja on ihana huomata, että juuri Sinä olet jälleen mukana jumppaamassa! Syksyn lukujärjestyksestämme löytyvät monet tutuiksi tulleet tunnit niin lapsille kuin aikuisillekin. Syksyn uutuuksina tarjoamme aikuisille Zumbaa Kirkonmäen koululla keskiviikkoisin ja Kuntojumppaa Kiiruun koululla torstaisin.

Jonkin verran poikkeusjärjestelyitä syksyn aikana on valitettavasti tulossa, lähinnä Kiiruun koululla oleville tunneille Yo-kirjoitusten aikana. Kerromme näistä mahdollisimman pian.

Tänä syksynä jaamme jäsenkortit myös lapsille. Jäsenkortit jaetaan jumppatuntien yhteydessä syyskuun loppupuolella. Jäsenkortista tulee pitää hyvää huolta, sillä kortti pysyy jatkossa samana, siihen vain lisätään kausitarra. Jos kortti kuitenkin sattuisi katoamaan, uuden voi lunastaa 5 euron hintaan. Jäsenkortti kannattaa pitää mukana Somerolla liikkuessasi, sillä voimassa olevalla kausitarralla saat kivoja etuja yhteistyökumppaneiltamme (kortti esitettävä kassalla myyjälle).

Jäsenetuja saat seuraavasti:

Bio Jukola:  -1€ elokuvalipun hinnasta, ei 3D-elokuvista

Mäkelän Parturi-Kampaamo: -10% normaalihintaisista ulosmyyntituotteista

OH Beauty: -10% tuotteista

Red Head: -10% kampaamotuotteista

Someron Kukkakeskus Kauppi: -10% alennus kukkaostoksista

Annen Kukka ja Koti: -10% alennus ostoksista (ei adressit, ei kuljetus)

AdaMaria: normaalihintaisista vaatteista -10%

Sporttikone: -10% jumppavaatteista ja jumppakengistä.

Kosmetologinen hoitola Sienna:-10% tuotteista

Piruetti tarjoaa kaikille Voimisteluliiton jäsenille 10 % alennuksen Piruetista tehdyistä ostoista (tarkemmat tiedot löydät nettisivuiltamme kohdasta jäsenedut).


Toivotamme Sinulle koko seuraväen voimin oikein ihanaa ja toivottavasti aurinkoista liikunnallista syksyä!


Ystävällisin terveisin,

Eva-Stina Haalijoki

puheenjohtaja

Someron Syke ry